Want your
own Fotopage?






 
azliana's FotoPage

By: azliana adanan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Jul-2006 14:49 Email | Share | Bookmark
PRODUK ATIKA BEAUTY

Assalamualaikum...

saper pernah guna PRODUK ATIKA BEAUTY...sy ade jual..mana tau kot2 ade yang minat boleh try guna....

keterangan cam kat bawah ni:

1.MANJAKANI V-GEL(10gm)-RM39.00
diperbuat dari pati manjakani bagi mengubati keputihan dan lebihan lendir.Ianya dapat juga menghilangkan gatal2 dan bau yang kurang menyenangkan.Dapat merapatkan otot2 rahim dlm masa yang singkat menjadikan hubungan suami isteri bertambah erat.
*MAL 04050405K

2.HYGIENECLEANSER ORANGE/STRAWBERRY(175 ML-PEKAT)-RM28.00
Diformulasi khusus utk pembersihan alat sulit wanita,mengandungi ekstrak sirih bagi menghilangkan gatal2 dan bau yang kurang menyenangkan.Ianya bertindak dengan lembut bagi membersihkan serta membunuh bakteria.Selain itu,bahan aktif seperti Triclosan mampu memberi kesegaran sepanjang hari terutama ketika haid.Kandungan asik laktid dapat mengekalkan kelembapannya.Sesuai utk penggunaan kerap
*MAL 04090704KV

3.KAPSUL MUDA JELITA(30 KAPSUL)-RM45
Dapat membantu mengembalikan sel2 tisu kulit yang baru serta melambatkan proses penuaan.Ia juga mengandungi anti-oksidan bagi mengekalkan kemudaan kulit.Kandungan nutrien dibekalkan kepada kulit bagi membolehkan kulit diperbaharui dgn lebih cepat.Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih licin,halus dan gebu
*MAL 200002631TC


4.KAPSUL KHUSUS WANITA(60 KAPSUL)-RM28.00
-menambahkan tenaga serta menghilangkan letih &lesu
-melancarkan peredaran darah
-melawaskan pembuangan air besar & kecil
-menghilangkan senggugut
-menyembuhkan keputihan yang berlebihan
-mengencangkan kembali otot2 dalaman wanita
-menengempiskan dan menegangkan perut
-merapatkan rahim dan otot2 faraj

*MAL 19991985TC



buat yang minat barangan kosmetik pun ada gak :

1.TRIAL PACK 3-1 =RM39.00
-Whitening Facial Foam 2-1
formulasi yg dirumus khas bagi membantu menanggalkan kotoran,sisa2 alat solekan dan minyak yang berlebihan.Mampu menjadikan kulit lebih bersih,segar dan cerah.
*MAL 04082457K


-Renewal Night Cream
krim yg mampu menanggalkan sel2 kulit mati serta menghilangkan bintik2 hitam,jerawat,jeragat dan lain2 masalah wajah.Bertindak secara efektif setiap malam utk.menggalakan pembaharuan sel2 kulit serta menghalang pembentukan pigmen baru.Ianya juga dapat menghaluskan dan mengecilkan pori2 permukaan kulit serta menegangkan kulit yg kendur.Mampu jadikan kulit wajah lebih cerah,halus dan licin
*MAL 04082451K

-Beauty Cream
Sangat efektif dlm mehilangkan bintik2 hitam bekas jerawat dan jeragat.Ianya dapat menghalang pembentukan pigmen pada lapisan mealnin kulit.Penggunaan kojic asid dlm kandungannya amat baik utk kembalikan kecerahan dan ketegangan kulit wajah agar lebih muda dan berseri.Penggunaan yang berterusan dpat menyeragamkan kembali warna kulit anda serta melembapkan dan menyihatkannya.Dapat melindungi kulit dari sinaran UV dan cahaya matahari.Juga berfungsi sebagai alas bedak agar kulit kelihatan lebih gebu.
*MAL 04082452K


untuk yang ingin secara set pun ade gak...

SET PENAMBAT SUAMI 2 DALAM 1-RM49.00
dalam tu ada
-Hygiene Cleanser(cair)
-Manjakani V-Gel

den baru jer try produk ni pula..sajelah selalu guna produk REVELL..meamng berkesan..tapi produk REVELL takde utk gel punyer..heheh.

hasilnya memang betul ternyata CEPAT,HEBAT DAN BERKESAN...
dipendekkkan citer


kehangatan malam pertama yang berkekalan

belum cuba belum tau..sekali cuba memang best


yang ni lak utk montokknya payudara...buat yang nak save bajet boleh beli produk revell...tapi buat yang tingin nak cuba produk atika beauty ni boleh gak oder yang kat bawah:

1.PIL BUSTEAYU(240 PIL)-RM32.00
-menguatkan dan mengencangkan otot-otot payudara
-menegangkan kembali payudara yang kendur
-memejalkan dan memontokkan payudara
-memperindah bentuk payudara agar kelihatan lebih menawan
MAL 19991993T

2.BUST COLLAGEN FIRMING AMPOULE(130ML)-RM40.00

diperbuat daripada pati tumbuhan2 yg dapat mempercepatkan proses kulit disamping meningkatkan kekenyalan kulit di sekitar payudara.Menjadikan payudara lebih tegang dan kenyal serta merawat keindahan payudara

cara guna: semburkan disekitar payudara yang telah dibersihkan.Urutlah payudara dan sekitar sehingga meresap
MAL 04070599k


JANGAN LUPA CALL@SMS: 012-9762351
DAN CARA BAYARAN BANKIN MELALUI MAYBANK:102072291528(AZLIANA ADANAN)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net