Want your
own Fotopage?








 
azliana's FotoPage

By: azliana adanan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Feb-2010 08:46 Email | Share | Bookmark
PEMBORONG PAKAIAN KANAK-KANAK BERJENAMA

RM35 (GAP)-sold
RM35 (KHAKI)-sold
RM25-sold
RM35 (Carter`s)-sold
RM25-sold
RM30 (oshkosh)-sold
RM35 (GAP-14 hingga 16 tahun)-sold
RM35 (KHAKI-14 hingga 16 tahun)-sold
RM25 (Carter`s- 2 tahun)-sold
RM25 (Carter`s-2 tahun)-sold
RM30 (GAP-2 hingga 4 tahun)-sold
RM24 (6 hingga 8 tahun)-sold
Salam...

Pada sesiapa yang minat nak borong pakaian kanak-kanak berjenama seperti GAP, GUESS,Old Navy, Khaki, Nova(terkenal di Rusia dan Canada),Mothercare,Disney, dan OshKosh boleh email saya. Yang pasti pakaian kanak-kanak ni original dan murah. Ramai yang dah beli secara borong dan jual kat butik-butik dengan harga yang mahal jugak sebab pakaian ni memang original bukan tiruan.

Syarat untuk membeli secara borong spt dibawah:-
1. Setiap brand paling minimum hendaklah dibeli sebanyak 10 helai dan boleh campur dengan brand lain.
2. Perlu membuat bayaran deposit RM100(utk 50 helai)dahulu utk mengelakkan pembatalan di saat akhir.


boleh ym saya utk keterangan lanjut.

YM:alin6577
email: alin6577@yahoo.com
H/P: 012-9762351

atau tanya kat sini pun boleh, saya akan menjawab persoalan anda semua.TQ

Harga diatas adalah harga pasaran bagi yang individu yang minat nak beli utk anak-anak sendiri.
Bagi yang minat nak order pun dialu-alukan.


-Cara bayaran adalah melalui akaun MAYBANK dan CIMB.
-Caj Poslaju bagi pembelian dari 1 helai hingga 5 helai adalah = RM6.00
-Pembelian 5 helai hingga 10 helai =RM10.00

p/s:gambar akan di update dari masa ke semasa.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net